Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava vilja-, öljykasvi- ja rehuraaka-ainekauppias. Avenan tavoitteena on olla viljan ostajien ja myyjien, viljelijöiden ja teollisuuden paras kumppani.  Avenan päämarkkina-alue on Euroopan unioni, mutta yhtiö käy kauppaa monilla muillakin markkinoilla. Avena on erityisen aktiivinen kotimarkkinoilla Suomessa ja Baltian alueella.

Tarjoamme viljojen myyjille monipuoliset sähköiset työkalut sekä hyvää henkilökohtaista palvelua. Tarjoamamme markkinainformaatio tukee viljelijää päätöksenteossa ja auttaa onnistumaan. Pitkät kumppanuudet sekä toiminta eri markkinoilla auttavat löytämään parhaat vaihtoehdot sekä viljojen ostajille että myyjille.

Yhtiön päätoimipaikka on Helsingin Kalasatamassa. Muut kotimaan toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Porissa, Salossa, Kouvolassa ja Porvoossa. Kirkkonummella toimiva tytäryhtiö Avena Kantvik Oy kehittää ja valmistaa kasviöljyjä ja valkuaispuristeita rypsistä ja rapsista.

Paikallista viljanhankintaa varten Avenalla on tytäryhtiöt Venäjällä ZAO Avena St. Petersburg, Liettuassa UAB Avena Nordic Grain, Virossa OÜ Avena Nordic Grain, Kazakstanissa TOO Avena Astana ja Ukrainassa OOO Avena-Ukraina.

Avainluvut

 

Vieraile Avenan sivuilla.