Apetit-konserni pyrkii tunnistamaan ruokaketjun eri vaiheissa syntyvät ympäristövaikutukset ja vaikuttamaan niihin sekä suoraan omalla toiminnallaan että välillisesti suosimalla ympäristövastuullisia raaka-aineiden ja palveiden tuottajia.

Ympäristöjohtaminen Apetit-konsernissa perustuu ympäristölainsäädäntöön, voimassa oleviin ympäristölupiin sekä ISO 14 001 -standardin mukaiseen ympäristöjärjestelmään.
 
Keskeiset ympäristönäkökohdat Apetitin omassa toiminnassa ovat sähkön, lämmön ja veden kulutus, jätevesien käsittely sekä materiaalitehokkuus. Välillisesti merkittävimmät vaikutukset syntyvät sopimusviljelyssä, kalanhankinnassa sekä kuljetuksissa.
 
Julkaisemme vuosittain ympäristöraportin, jossa esitellään ympäristövastuun tunnuslukuja sekä ajankohtaisia teemoja.
 
 
 
 

Ympäristöasioiden yhteyshenkilö:

HSE-päällikkö
Heta Leskinen, Apetit Ruoka Oy 
p.  010 4022 123, etunimi.sukunimi@apetit.fi 
 
Voit myös lähettää meille palautetta Apetit Oyj:n ympäristöhallinnolle sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.