Kysynnän hallintapäällikkö

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

Etsimme nyt kokenutta ja ammattitaitoista

KYSYNNÄN HALLINTAPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään Apetitin toimitusketjua ohjaavan informaation laatua. Vastaat tehtävässä menekinsuunnittelusta kaikkien asiakkuuksiemme osalta ja Relex-järjestelmässämme operoimamme ennusteen tarkkuudesta. Omistat ja koordinoit Ruokaliiketoiminnan ennustamisprosessin sekä toimit Relex-järjestelmän pääkäyttäjänä. Sinulla on myös aktiivinen rooli toimitusketjun strategiaa kehitettäessä ja toteutettaessa. Lisäksi vastaat liiketoiminnan puolesta ajankohtaisista oman vastuualueesi kehitysprojekteista. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin ja tuotantojen sekä hankinnan kanssa.

Edellytämme usean vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä kysynnänhallinnan parissa, projektien johtamiskokemusta, esimieskokemusta sekä vahvaa järjestelmäosaamista (SAP, Excel, Relex) ja analyyttistä työskentelyotetta. Lisäksi rakastat yksityiskohtien, numeroiden ja syy-seuraussuhteiden parissa työskentelyä ja pystyt pitämään useita palloja samanaikaisesti ilmassa. Arvostamme kokemusta elintarviketeollisuudesta, sekä päivittäistavarakaupan ja elintarvikkeiden toimitusketjujen hyvää tuntemusta.

Työ sisältää matkustamista kotimaan toimipisteissä. Kuulut Apetit Ruoka Oy:n toimitusketjuorganisaatioon, ja raportoit hankinnoista ja toimitusketjusta vastaavalle johtajalle. Toimipaikkasi sijaitsee Säkylässä tai Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja logistiikkajohtaja, Virpi Hautamäki, puh. 044 781 8966, 10.12. klo 12-14 tai 12.12. klo 8-10.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.12.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake

Julkaistu: 4.12.2018 - Muokattu: 4.12.2018